Norwegian Outfitters

Norsk bokmål (Norway)English (United Kingdom)
Mongolia

Mongolia består for det meste av en høytliggende steppe. Gjennomsnittshøyden er mer 1500 meter og det meste av landet ligger mellom 900 - 1800 meter over havet. De nordlige og vestlige deler av Mongolia er dominert av høye fjell. I syd ligger Gobiørkenen og i nord og vest er det fjell. Størst er fjellkjeden Altaifjellene.

Jaktområdene vil variere, noen steder er det vel utstyrte hoved camper med hus, møbler, strømaggregat og trofe behandlingsrom. Andre steder vil det variere fra campingvogner til telt. Maten som blir servert er som regel; kjøtt, ris, pasta, brød, salami, nøtter, frukt, supper etc.

Du kan jakte på Gobi Ibex eller Altai Ibex, etter at du har funnet å skutt den Ibexen du ville ha kan du skyte et tilleggsdyr for ikke så altfor stort beløp. Du har mulighet til å skyte: svart hale Gazelle, hvit hale Gazelle eller ulv.

Gobi Ibexen er mindre enn Altai Ibex. En voksen Gobi Ibex hann er ca 95-105cm høy og veier 80-100kg. Gjennomsnittslengde på hornene er 32 - 40' tommer. Jaktsesongen er  fra 1 juni til 30 November.

Gobi Ibexen er 105-110cm høy og veier 90-110kg. Gjennomsnittslengde på hornene er 37 - 45 tommer. Jaktsesongen er fra 1 juni til 15 oktober.

Når jegeren ankommer campen etter den lange reisen tar vi det litt med ro de to første dagene slik at jegeren får vilt ut etter mangel på søvn og for og aklimatisere seg. Terrenget ligger høyt og man trenger litt tid til og vende seg til den tynne luften, så det er dumt å legge ut på en hard økt første dagen. Men bedre form man er i jo mer utbytte får man av jakten.

Man begynner jakten med og bevege seg opp til gode utsikts poster for å speide etter dyr. Finner dere et dyr som du virkelig vil ha er det å følge etter for å prøve å komme på skuddhold, går ikke det første dagen ligger man i telt om natten for så å følge etter neste dag.

Dette kan man virkelig kalle jakt og vi har noen av de beste guidene i hele verden på akkurat dette. Så har du drømmen om et skikkelig Ibex trofe hjelper vi deg gjerne.

Kyrgystan, Tajikistan og Azarbijan er også land som vi har som destinasjoner hvor jaktformene og forholdene er ganske like som her er beskrevet. Her kan du jakte på: Marco Polo, Hangai Argali, Altai Argali og Tur.

 
Australia

Australia er et av verdens tryggeste land å reise til enten om det er jakttur eller ferietur. Her har vi vel etablerte guider som har jaktet å guidet jegere hele sitt liv. De største viltartene du finner her er vannbøffel og batengbøffel, minste anbefalte kaliber er .375. I tillegg finnes mye annet å jakte på i Australia, f.eks: vildsvin, feral cattle, sambar deer, scrub bulls, feral goat, asian deer og kenguru.

Mange artige og fantastiske viltarter. Vi kan også tilby avskytingsjakt, på mange av disse områdene har det aldri vært mennesker, så av og til trengs det en opprydding hvor du som jeger kan få muligheten til å kunne bruke opp litt ammo. Vi jakter her i et området som få har tillatelse til å drive jakt i, for å drive jakt her må man ha spesiell tillatelse fra myndighetene. For de som er litt over middels interessert og har penger til det har vi fått tillatelse til og skyte noen av de største krokodillene i hele verden, dette er en meget sjelden sjanse. Disse krokodillene har vært fredet i alle år, men nå har det gått så mange menneskeliv tapt så myndigheten har bestemt at noen av disse kjempene skal skytes ut. Første mann til mølla.

 
Vi jakter i den delen av Australia som Australienerene kaller for The Top End hvor også Aboriganal land ligger, også kalt "Arnhemland". Det er et øde område på 23,5 millioner dekar i størrelse og ligger rett øst for national parken Kakadu. Det finnes ikke noe sted i Australia som kan sammenlignes med dette.


Her er det en stor bestand av bøffel og vilsdsvin samt et fantastisk fugleliv, australias vildhund Dingo'en, slanger og øgler i alle størrelser som garantert vil holde deg på tåhev gjennom oppholdet. Flere typer kenguruer og to typer krokodiller. Det er et lansdskap som kun de med spesiell tillatelse kan få oppleve. Dette er en jegers paradis. Her kunne vi skrevet flere sider med info for å få med alt, så jeg ber dere heller om og ta kontakt, så kan vi sende deg en brosjyre som er skreddersydd til det du ønsker.

Men jeg ber dere heller ta kontakt - så kan vi skreddersy et opplegg slik du ønsker.

 
<< Start < Forrige 1 2 Neste > Siste >>

Side 2 av 2

Vulkanus knivsliper

Nå er den endelig her, Vulkanus knivsliper. Den beste og enkleste knivsliperen du kan tenke deg. Se mer i vår nettbutikk.

Norwegian Outfitters
Nå er vi endelig i full gang med vårt nye navn og konsept. Vi ønsker alle gamle og nye jegere velkommen! Månedens tilbud kommer hver måned med et ekstra godt tilbud til de som følger oss. Se også vår nye film som vi har laget i samarbeid med Jakt 24.

• Tidligere filmer


Norwegian Outfitters