Norwegian Outfitters

Norsk bokmål (Norway)English (United Kingdom)
Robson Valley

Canada er landet hvor guttedrømmen kan gå i oppfyllelse. Enorme skoger, høye fjell, uendelig vidder og elver fulle av ørret og laks. Vilt tettheten er stor og sjansen for å lykkes i den jakten man ønsker å utøve er stor.

Vi har destinasjoner og kontakter over hele Canada og kan tilby det meste av jakt på det du måtte ønske. Vi kan skreddersy en pakke spesielt for deg eller du kan benytte deg av våre pakketilbud.

For de som ønsker stor svartbjørn har vi en destinasjon på kysten rett utenfor Vancouver, her blir det årlig skutt svartbjørn på mer enn 8 fot. Her benyttes jaktmetoden spot and stalk. For de som ønsker litt mer action fylt bjørnejakt, har vi jakt med hund i Kamloops. Her blir hunder sluppet på bjørn og de gir seg ikke før bjørnen enten har klatret opp i et tre eller at den stopper på bakken å slåss med hundene, da er det om og gjøre å holde hodet kaldt og plassere skuddet riktig, her blir det ofte korte hold. Kondisjonen bør også være tilstede da det kan bli noen kilometer etter hund og bjørn.

For de som liker hundejakt er pumajakt noe av det mest spennende man kan delta på, noe som vi også har veldig bra tilgang på hos våre outfittere. Flere av våre guider har høstet puma sammen med jeger som har gått rett inn i boone and crockett sin rekord bok. Vi har både telt camper og camper med laftehytter, så du kan velge det du er mest komfortabel med. Men ingen ting er som å ligge ute i telt i Canadas villmark, det må bare prøves.

Ønsker man et riktig eventyr har vi jakt i North West Terretories, her blir du flydd inn med småfly til områder hvor det knapt har vært mennesker før. Her jakter man seg fra camp til camp, de fleste overnattingene blir i telt og noen i enkle hytter. I Canada kan du jakte på svart bjørn, dall sheep, mountain goat, stone sheep, moose, grizzly, caribou, white tail, mule deer, elk, jerv, ulv, puma, gaupe og bob cat.

Fortell oss din drøm så skal vi hjelpe deg og realisere den.

 

Vulkanus knivsliper

Nå er den endelig her, Vulkanus knivsliper. Den beste og enkleste knivsliperen du kan tenke deg. Se mer i vår nettbutikk.

Norwegian Outfitters
Nå er vi endelig i full gang med vårt nye navn og konsept. Vi ønsker alle gamle og nye jegere velkommen! Månedens tilbud kommer hver måned med et ekstra godt tilbud til de som følger oss. Se også vår nye film som vi har laget i samarbeid med Jakt 24.

• Tidligere filmer


Norwegian Outfitters