Norwegian Outfitters

Norsk bokmål (Norway)English (United Kingdom)
New Zealand

New Zealand er en helt fantastisk natur perle og det er mange praktfulle viltarter å jakte på her. Du har: Hjort, Elk, Dåhjort, Villgeiter, Gems, Arapara geit, Vildsvin og Tahr. Det jaktes storvilt fra midten av Februar til ut August. Årstiden er helt omvendt fra hva vi er vant med, når det er sommer her er det vinter der nede og omvendt.

Februar og Mars er de varmeste måneden mens Juni og Juli er de kaldeste. Fra slutten av April til August er den beste tiden for jakt på Gems og Tahr, da har de full vinterpels. Brunsten for hjort, dåhjort og elk er fra midten av mars til slutten av april. De kan jaktes på hele perioden fra Februar til ut August, men det er ekstra spennende og vøre på jakt når brunsten er på topp og guiden lokker inn de store gutta.

Vår samarbeidspartner har over 30 års erfaring med jakt på de viltartene som finnes på New Zealand og gjør sitt ytterste for at du skal få det trofeet du ønsker. Dette området er kjent for og produsere frem store trofeer og hvert år skytes noen av de største trofeene som er skutt på New Zealand noensinne. Vi tilbyr flere forskjellig jaktformer tilpasset form, alder og behov.

Du bor lukseriøst og blir tatt godt hånd om når du kommer hit. Det blir servert mat og vin av første klasse.

Dette er rett og slett det beste New Zealand har og tilby. Så har du en drøm om å skyte en kjempe hjort eller noe annet av det vi har å tilby kan vi hjelpe deg med å realisere drømmen.

 

Vulkanus knivsliper

Nå er den endelig her, Vulkanus knivsliper. Den beste og enkleste knivsliperen du kan tenke deg. Se mer i vår nettbutikk.

Norwegian Outfitters
Nå er vi endelig i full gang med vårt nye navn og konsept. Vi ønsker alle gamle og nye jegere velkommen! Månedens tilbud kommer hver måned med et ekstra godt tilbud til de som følger oss. Se også vår nye film som vi har laget i samarbeid med Jakt 24.

• Tidligere filmer


Norwegian Outfitters